Ervaringen

 Marieke
Wij hebben Iris leren kennen als een enthousiaste dame, welke met veel inzet en een tomeloze energie met je kind aan de slag gaat met de “Ik leer anders” methode. Ze weet wat de kinderen doormaken, omdat ze zelf eigenlijk ‘ervaringsdeskundige ‘ is. Er is nog niet veel bekend over ‘beelddenken’ en je merkt dat Iris zelf in haar leven vaak tegen dingen aan is gelopen. Doordat ze nu effect ziet van de “Ik leer anders methode” bij zichzelf, is ze vastbesloten om kinderen welke kampen met dezelfde problematiek mbt het aanleren van woorden en letters verder te helpen in hun periode op school. Enthousiast, vaardig, begripvol, op goed level met het kind, nooit ongeduldig al moet er 100x hetzelfde verteld worden, bedenkt ter plekke nieuwe manieren om iets uit te leggen als het kind het niet begrijpt, weet het kind op een natuurlijke manier te enthousiasmeren voor leren en lezen, maar tegelijkertijd ook voor rekenen. Ze weet op een goede manier het kind zelfvertrouwen te geven. Je ziét je kind veranderen en vertrouwen krijgen in zichzelf tijdens deze trainingen. Zó mooi om te zien! Wij, mijn dochter en ik, zijn HEEL blij dat we deze training hebben gevolgd.
foto van Jeandrélica Martinus. Jenny
Mijn dochter zit in groep 7 en het klok kijken ging nog steeds erg moeizaam. Ze heeft de cursus ‘Ik leer anders’ bij Iris gevolgd en was direct enthousiast. Iris dacht super goed mee en gaf praktische tips voor thuis en voor op school. Na 1 week ging het super goed met klok kijken. De tafels van 7, 8 en 9 had ze ook nog niet geautomatiseerd. Maar met de methode ‘Ik leer anders’ in 3 dagen tijd waren ze geautomatiseerd. Nu gaat Iris met haar aan de slag met rekenen en spelling. Met haar doorzettingsvermogen en met de enthousiasme waar Iris haar mee helpt weet ik zeker dat het goed komt!
Profielfoto van Kendra-Tiara Jamanica Kendra (12 jaar)
Ik heb de cursus ‘Ik leer anders’ gevolgd. Ik vond het heel leerzaam en heel leuk.
Ik had heel veel moeite met klokkijken. Nu ik de cursus heb gevolgd heb ik geleerd op een makkelijke manier klok te leren kijken dan op school.  De tafels van 7, 8 & 9 vond ik ook heel lastig en hier heeft Iris meegeholpen. Ik ben zo bij dat ik deze cursus heb gevolgd.
 Eyda

Mijn dochter van 8 jaar is dankzij de sessies met Iris Douven en het oefenen met de woordenlijsten enorm vooruit gegaan met lezen. Terwijl er volgens school ook een concentratieprobleem was, kon Iris goed de aandacht vasthouden. Ook op school gaat dat nu al veel beter. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel progressie een kind kan maken in vier sessies.

FullSizeRender(5)Indie (8 jaar)

Ik vond het heel leuk en ik ben er veel mee gaan lezen en rekenen.